caroliinesandra


Påsklov

Nu på påsklovet har det inte blivit något bloggande, ni förstår säkert varför i det här fin vädret! Jag har spenderat otroligt mycket tid ute, vem vill inte vara ute i den här solen? Känns som det vore sommar! Iallafall har jag under mitt lov ätit mycket, varit på 18 åra firande, varit i Edsåsdalen och ätit påskmiddag, träffat för första gången min kusin viola, träffat kompisar, varit på Ikea osv. Har bland annat lite bilder från dessa ögonblick! 
 


Grillning hos familjen Aspeheim där det var 18 åra kalas.
Påväg på påskmiddag i Edsåsdalen


Träffat kussen viola

Hälsat på Sundsvall och Ikea

Och hälsat på vänner, där bland Emma i lillsjöhögen! 
Nästa veckan är det bara tre skoldagar sen blir det ett mini lov, vilket det också ska bli skönt. Ikväll är det grillning som står på schemat! Ha en bra dag! 
 
 

Nytt


Stolsdynor, sodastream, mackjärn, bord och stolar är nu inköpt! 
Känns skönt att saker och ting är på G. Längtar otroligt mycket nu!!


Provar igen då!

Hade lagt bloggen på hyllan, men nu hade jag lite lust med att kanske plocka ner den igen, känns som att jag har mer att blogga om nu! Det är nämligen lite mer som händer i mitt liv nu, vi ska nämligen flytta! Jag och sebastian. Dock inte så långt, vi kommer att bo i husås, i min mormor pch morfars "fritidshus" på gården. Huset är alltså lite större än en etta och passar oss perfekt! Plus att huset är nyrenoverat så vi kommer få till det riktigt fint där inne! En ikea trip blir det till veckan dessutom, vilket är det bästa, att inreda kan vara det bästa som finns! Inflyttningen sker om drygt en månad, bilder på huset och så tänkte jag att ni kan få se då jag fotat lite, är inte så snyggt när det inte är just några möbler! 
Uppdaterarer senare igen!